Mød op til generalforsamling i Udviklingsrådet

Der er brug for alle kræfter til at løfte fællesopgaverne i vores lokalområde.

Mød op til generalforsamlingen i Udviklingsrådet den 3. juni kl. 19.00 i X-huset. Her er der mulighed for at blive lidt klogere på, hvordan det går med arbejdet for vores lokalområde. 

Der er også mulighed for at stille op til valget til Udviklingsrådet og har du mod på det, kan du også her få en snak med Udviklingsrådets medlemmer om X-Husets kommende driftsgruppe og Eventgruppen.

Vi har brug for folk, der vil give et nap med så vi sikrer, at vi har et sundt og stærk kultur- og medborgerhus i vores lokalområde, der stråler af gode aktiviteter, arrangementer og godt samvær.

Eventgruppen har også brug for folk, der vil skabe gode arrangementer. Jo flere folk, den rummer, des mere kan vi realisere. 

Hvis du mod forventning skulle være forhindret i at deltage og måske melde dig til en af grupperne, kan du altid kontakte Hans Christian Balle på tlf. 42 25 34 04 eller mail: hans.balle@hotmail.com

 

 

 

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på