NY KUNST I X-HUSET

I maj og juni har vi kunnet nyde Vibeke Johannessens smukke malerier i Dagligstuen i X-Huset. Malerierne skal nu videre på rejsen, og vi takker mange gange for lån.

Der nu igen ny kunst på væggene i Dagligstuen. Denne gang er der tale om fotokunst af forskellige stilarter af vores lokale fotograf Leif Henningsen.

Leif fortæller om sig selv:

Jeg har fotograferet i ca 50 år, har gået på det fynske kunstakademi, har udstillet i blandt andet kunstkælderen i Odense. Mine hovedinteresser er landskab og street fotos (gadefotografering i storbyerne) og ikke mindst faldefærdige bygninger, derfor kalder jeg mine udstillinger for “på min måde” – det er vigtigt for mig at kanalisere de følelser jeg har derude ned på billederne.

Kig forbi og nyd de spændende billeder, som hænger i Dagligstuen i juli og august.

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på