Ny præst i Vester Hæsinge og Sh. Lyndelse kirker

Eva Ladefoged-500px
I april måned kommer der igen liv i præstegården i Vester Hæsinge. Sognepræst Eva Ladefoged, 49 år, flytter med familie til Sydfyn efter 18 år som sognepræst i 3 mindre landsogne i Midtjylland.

Den nye præst bliver budt velkommen med åbne arme:

”Efter 6 måneder uden egen præst i vore sogne glæder vi i menighedsrådet os over, at vi igen har en fast præst. Med Eva Ladefoged er jeg sikker på, at vi får en dynamisk og levende præst, der bliver et aktiv for hele området. Jeg ved, at Eva bl.a. har været initiativtager til mange spændende arrangementer såvel indenfor som udenfor kirkens rum, så vi er ikke i tvivl om, at hun vil tilføre kirkerne og lokalsamfundet gode oplevelser”, siger formanden for menighedsrådet, Ellen Pedersen.

Læs mere om den nye præst i pressemeddelelsen – som du finder HER

Author: Jørgen Brink

Jørgen er en af byens mange ildsjæle, tidligere formand for X-Huset og nu næstformand. Jørgen er en af hovedredaktørerne på hjemmesiden. Jørgen bor i Gl. Stenderup og har også fingeren på pulsen derude.

Share This Post On
Få vores nyheder...

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet

X
X