Nyhedsbrev – Brugsen

mailbox_genericDecember 2015

I dette nyhedsbrev kan bl.a. læse om vores nye uddeler-vikar, faldende handel i Brugsen og hvorfor bestyrelsen altid er i Brugsen.

Vikar for uddeler

Mette Greve er det nye navn i Brugsen. Mette skal nemlig fungere som vikar for vores uddeler, mens hun er på barsel mv.

Mette er trukket i arbejdstøjet og knokler med at få varer på plads osv. Mette har stor erfaring fra Super Best, men mangler viden om Brugsens systemer. Derfor har vi aftalt at Mette kommer i “praktik i en anden brugsforening efter nytår, hvorefter hun vender tilbage til butikken igen.

Bestyrelsen glæder sig over, at vi dermed også har fået nogle ekstra hænder i butikken. Det er der stort behov for. I de seneste måneder har det øvrige personale ydet en kæmpe indsats for at få det hele til at fungere, hvilket vi er meget taknemmelige for. Også en stor tak til alle vores kunder, der har vist forståelse for de ekstraordinære forhold. Mange af jer har endog tilbudt at hjælpe til – rigtig dejligt, at mærke den opbakning der er til, at vi fortsat skal have en købmand i området.

Der handles mindre i Brugsen

Vi har løbende holdt vores medlemmer og kunder informeret om udvikling i Brugsen og vores økonomi. Senest nyt er desværre ikke kun positivt. Men lad os starte med det først, det positive:

Der kommer fortsat mange kunder i butikken. Mange giver ros for de mange varer og det store udvalg.

Men, men, desværre kan vi se, at hver kunde handler mindre end tidligere. Det skal vi gerne have ændret på. Vores ambition er at Lokal Brugsen i Vester Hæsinge er det primære indkøbssted for indbyggere i området. Det er vi ikke helt i nået i mål med, men ambitionen er der. Derfor vil vi også meget gerne bede dig kontakte bestyrelsen, hvis du handler mindre end tidligere, eller mener vi kan gøre det bedre.

Kan du gøre mere? Sagtens, kom forbi, fyld kurven. Til jul eller senere. Og er det længe siden du har været her… så tro os, vi har flere varer end du husker, de er friskere end du tror og billigere end du ved 😉

Bestyrelsen elsker Brugsen

Ja, bestyrelsen er selvfølgelig vild med Brugsen. Det er dog ikke helt forklaringen på, at mange kunder har mødt os i butikken tidlig og silde. Derimod har det været nødvendigt, at bestyrelsen støttede det øvrige personale i den seneste tid.

Der er stillet varer på plads, gjort rent i frugt/grønt, kølemontre er vasket af og varer flyttet fra lager til butik.

Ind i mellem er det måske blevet lidt overvældende og svært at komme rundt pga. de mange varer.

Men vi arbejder på sagen og så håber vi i øvrigt at kunne trappe lidt ned i det nye år i takt med at  nye medarbejdere kommer ind i rutinerne.

Få tilbudsavisen i din postkasse
Fra den 1. januar kommer tilbudsavisen fra Vester Hæsinge Lokal Brugs med Posten.
Hvis du har et “Reklamer – Nej Tak”-skilt på din postkasse eller ikke får vores avis i dag, skal du tilmelde dig avisen på internettet på www.denlillepostkasse.dk

Du kan også læse tilbudsavisen på Facebook på
www.facebook.com/vhbrugsen/

Bestyrelsen for Brugsen
ønsker medlemmer og kunder en
Glædelig Jul og et Godt Nytår

P.S. Vi åbent ALLE dage mellem jul og nytår

Redaktør: Ole Worregård

Ole bor med sin familie i Sandholts Lyndelse, er redaktør på hjemmesiden samt passer "maskinrummet". I øjeblikket er han desuden bestyrelsemedlem i Bakkelandets Lokalråd, tovholder på Syrenland.dk og så brygger han efter sigende noget hæderligt håndbrygget øl i Det Blå Bryghus!

Del på