Nyhedsbrev: Brugsen marts 2016

IMG_2963
Der sker meget i vores Brugs for tiden. Forhåbentlig er der mange af jer, der følger med i butikken, eller via vores nyheder på hjemmesiden (
vesterhaesinge.dk) eller måske på SMS eller Facebook.

I nyhedsbrevet her samler vi det hele sammen og vil informere alle vores kunder og forretningsforbindelser om nye tiltag, varer mv. Så hæng på og læs med 🙂

Snak med Diana
Der er nu indgået aftale med vores uddeler-vikar Diana Raun, således hun er ansat på fuld tid istedet for Marlene (der som bekendt er på barsel). Diana træffer du i butikken typisk fra morgen til eftermiddag, men Diana vil også være i butikken i nogle weekender.

Det er således nu Diana, der styrer vores Brugs i det daglige og har du nogle forslag til varer, du savner eller måske ros (eller ris), så tag fluks en snak med hende.

Marianne stopper
Marianne har været vores trofaste medarbejder gennem snart 25 år i Vester Hæsinge Brugs. Marianne har mulighed for at gå på efterløn til efteråret og derfor er der indgået aftale om, at hun stopper i butikken den 18. september. Der bliver selvfølgelig mulighed for at tage rigtig afsked med  Marianne på dette tidspunkt samtidig med, at vi gerne vil markere 25 års jubilæet og den store indsats Marianne har ydet genenm tiden.

Butikken netop nu – glæd dig
Forhåbentlig er du godt tilfreds med udvalg og varer i butikken. Der har været lidt svingninger bl.a. i forbindelse med start af nye medarbejdere, ferie mv. Men i de seneste uger har vi bl.a. fået øget udvalg af økologiske varer, herunder kød, mel, gryn mv. Det efterspørges af stadig flere – også i vores område.

Samtidig ved vi, at et varieret udvalg af frisk frugt og grønt er helt afgørende for, at I som kunder lægger jeres handel her i butikken. Derfor har det også første prioritet og personalet forsøger med et godt og varieret udvalg, gode basisvarer kombineret med nyheder.

Og så er der brødet! Indrømmet, bageren ser du ikke i butikken, det er det der på ret moderne dansk kaldes bake-off. Dvs frisk fra vores fryser, ind i ovnen og klar til dig. Udvalget er udvidet markant og senest med wienerbrød bagt på Ølandshvede og Thiese smør. Men også på brødstativet finder du nu stenovnsbagte flutes, pitabrød, lækre pølsebrød, grovboller, madpakkebrød mv. Prøv det og bedøm selv.

Nyt er også friskrøget fisk fra Faaborg Røgeri. Hvis ikke I kender røgeriets varer, er det absolut værd at prøve. Faaborg Røgeri er helt unikt og et af de få rigtige røgerrier herhjemme, der mestrer kunsten at røge fisk – efter sigende fås deres røgede laks ikke bedre. Koster lidt mere, smager MEGET bedre.

Sidst men ikke mindst har vi rokeret lidt rundt, således at alt vores – ret lækre udvalg – af slagterkød nu findes lige ved indgangen. Og de lokale varer (ost fra Sinai, kød fra Trekløver mv) er placeret ved vinen. Men det kommer du selv forbi og ser på 😉

Vi vil i øvrigt satser mere på et bredt udvalg af lækkert kød, ikke kun fra svin, men også kalv, okse, kalkun og kyllinger.

Regnskabet næsten klar
For os i butikken, bestyrelsen og givet også for vores mange kunder er det tiden, hvor vi venter på regnskabet for sidste år. I skrivende stund er revisoren ved at gå det igennem. Det forventes klar til vores generalforsamling den 31. marts.

Alle er velkomne til generalforsamlingen, medlemmer har stemmeret og hvis du skal spise med (hvad vi håber) køber du blot en billet i Brugsen for blot 50 kr, der dækker mad og drikke.

Filmen ver. 2.0
I efteråret havde vi besøg af et filmhold i flere dage i byen. Mange af jer medvirkede i optagelserne, der skulle bruges til COOP’s 150 års jubilæum. Hvordan det er gået, og resultatet af alle anstrengelserne fortæller vi mere om på Generalforsamlingen, men vi kan allerede nu afsløre: Det bliver højst overraskende – kom selv og se!

Vi ses
– i Brugsen

Ole Worregård
Formand for bestyrelsen

Redaktør: Ole Worregård

Ole bor med sin familie i Sandholts Lyndelse, er redaktør på hjemmesiden samt passer "maskinrummet". I øjeblikket er han desuden bestyrelsemedlem i Bakkelandets Lokalråd, tovholder på Syrenland.dk og så brygger han efter sigende noget hæderligt håndbrygget øl i Det Blå Bryghus!

Del på