Nyhedsbrev fra Brugsen

Nyt ansigt i Brugsen og Generalforsamling

Måske har du allerede mødt Mette? Mette er trådt til som vores nye uddelervikar, og er frisk på en snak, hvis du har spørgsmål eller måske en vare vi skal tage hjem til dig – bare spørg løs!

Generalforsamling 2017

Torsdag den 30. marts holder Brugsen sin årlige Generalforsamling i X-Huset. Det er traditionelt et tilløbsstykke, hvor vi byder på en lækker middag og lidt at drikke – så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Det er vigtigt, at så mange som muligt bakker op, og deltager. Og er du ikke allerede medlem, så snak med Mette næste gang, du er i butikken, hun hjælper dig gerne med at blive meldt ind.

Ud over du støtter byens førende dagligvare-forretning, så får du Samvirke hver måned med masser af godt læsestof og store rabatter på alle de tilbud vi har i butikken kun for medlemmer. Du kan også melde dig ind på coop.dk

Hvordan går det egentlig i Brugsen?

Det vist ingen hemmelighed at butikken har haft nogle turbulente måneder. Diana – vores uddeler-vikar blev sygemeldt sidste år. Der blev desuden fundet spor af skadedyr og vi måtte lukke butikken. Kasseapparatet brød sammen, det samme gjorde en køler. Personalet har sammen med bestyrelsen knoklet for at få alle ender til at nå sammen, men vi har ikke kunnet undgå, at der enten har manglet vare, eller omvendt været alt for mange af nogle typer. Heldigvis har I som kunder som regel taget det med et smil. Tak for det!

Vi lever i et lille samfund, og vi kan høre, at der kører mange rygter “derude”. Det kan være svært, at kommentere på dem alle, men grundlæggende er omsætningen i Brugsen god og stigende, der er godt med kunder og I handler flittigt. Vi venter pt. på årsregnskabet som er klar i marts.

Vi vil dog gerne opfordre til, at I kontakter personalet eller en af os i bestyrelsen, hvis I har spørgsmål, bekymringer eller måske gode forslag.

Benzin & Øl

Måske ikke den bedste blanding, og så alligevel her i området. For faktisk er det sådan at, hvis du tanker benzin og diesel på OK tanken i Vester Hæsinge, eller køber vores nye øl, X-House Ale, så støtter du X-Huset i Vester Hæsinge. Sidste år betød det, at vi i Brugsen kunne sende flere tusinde kroner til X-Huset, fordi rigtig mange handlede benzin lokalt. Det kan I fortsat gøre. Tank op inden du kører på arbejde, og når du kommer hjem, kører du lige i Brugsen og handler dine dagligvarer og to X-House Ale til dig og din mand 🙂

Venlig hilsen
Ole Worregård

Redaktør: Ole Worregård

Ole bor med sin familie i Sandholts Lyndelse, er redaktør på hjemmesiden samt passer "maskinrummet". I øjeblikket er han desuden bestyrelsemedlem i Bakkelandets Lokalråd, tovholder på Syrenland.dk og så brygger han efter sigende noget hæderligt håndbrygget øl i Det Blå Bryghus!

Del på