Nyt kor etableres ved V. Hæsinge og Sh. Lyndelse kirker

Nyt kor etableres under den unge korleder, Jakob Horsbøl Andersen, som også er organist ved Haarby kirke.

Jakob har i de seneste år ledet et blandet kor i Haarby. Desuden studerer han flere discipliner på Kirkemusikskolen i Odense, og har selv i mange år sunget i Det Fynske Kammerkor.

Udgangspunktet for repertoiret vil være bredt og spænde over højskolesange, lettere klassiske og rytmiske stykker m.m. Der kræves ingen forudsætninger for at synge i kor, blot lysten og glæden ved at synge er til stede.

Der er øveaftener hver mandag aften kl. 19-21 i V. Hæsinge kirke (efterårsferie i uge 42 samt en lang juleferie).
Første øveaften mandag 13. sept. Kl. 19.00 i V. Hæsinge Præstegård. Det er gratis at deltage.

Har du praktiske spørgsmål til koret, kontakt Lina McQuillan  Lina@mcquillan.dk  – tlf. 40232275). Hvis spørgsmål vedr. repertoire, kontakt korleder Jakob Horsbøl Andersen  Horsboel94@gmail.com  – tlf. 27598650). – Ellers vel mødt i præstegården 13. sept.
Menighedsrådet

 

Author: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken, menighedsrådet og Madklubben.

Share This Post On
Få vores nyheder...

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet

X