Orgelkoncert ”Hatten rundt på orgel” med organist Torben Krebs

Torben Krebs

Torsdag 5. okt. kl. 17-18 i V. Hæsinge kirke.
V. Hæsinge kirkes nyrestaurerede orgel lægger tangenter til en festlig koncert, som står i improvisationens tegn. Ved indgangen har publikum mulighed for at notere et ønske om en improvisationsmelodi fra Salmebogen eller Højskolesangbogen på et stykke papir og lægge ønsket i solistens høje hat. Herefter foretages lodtrækning.
”Hatten rundt – på orgel” er en koncert med stor underholdningsværdi, hvor en række af musikhistoriens komponister udsættes for plagiat – så det driver !
Medvirkende er Torben Krebs, organist ved Helligåndskirken i Faaborg og i Diernæs kirke. Han er uddannet ved Det fynske Musikkonservatorium med Kandidateksamen i 1990, og debut fra Grundtvigs Kirke i 1992.
Gratis adgang – og alle er velkommen !
Menighedsrådet

-ps. efter koncerten kan man, hvis man ønsker det, og har bestilt madbillet, fortsætte i madklubben i X-Huset til lækker ribbensteg kl. 18.15.

Redaktør: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken, menighedsrådet og Madklubben.

Del på