Orientering fra præsten.

Hvor ville jeg dog gerne – i denne svære tid – kunne åbne dørene både til kirkerne og til præstegården, så vi kunne være sammen og i fællesskab dele bekymringer og usikkerhed.
Men det kan vi ikke, vi må i stedet være sammen i tankerne, og ikke lade frygten tage over, men huske at være medarbejdere på hinandens glæde.
Påsken er vores store højtid, og i år vil den være anderledes for mange mennesker. Der bliver ikke holdt gudstjenester i vores kirker, men vi vil flage på halv Langfredag, og have flaget til tops Påskedag. Der vil også blive kimet fra kirkerne påskemorgen.
Man er altid velkommen til at kontakte præsten. Jeg kan, som sagt, ikke byde på kaffe, men altid på en snak via telefon eller mail 62631009, evl@km.dk
Glædelig påske.


KIRKELIGE HANDLINGER:
Dåb, bryllupper, begravelser/bisættelser afholdes stadig, men det kan være under ændrede forhold – ikke så mange personer i kirken.
Konsekvenser af eventuelle nye retningslinjer meddeles her på Nyhedsbrevet.
Med venlig hilsen
Menighedsrådet

 

 

 

Redaktør: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken, menighedsrådet og Madklubben.

Del på