Overrækkelse af hjertestarter d. 10. december 2014

Vester Hæsinge har nu fået sin første hjertestarter og den blev overrakt til os ved et arrangement i Vester Hæsinge Forsamlingshus.hjertestarter

I alt var der 31 fremmødte, stemningen var god og folk var spørgelystne. Der blev taget godt for sig at hjemmebag og kaffe/te.

Ved selvsamme arrangement var der en instruktør, som fortalte lidt om, hvordan hjertestarteren skulle bruges, samt gennemgik HLR (Hjerte-Lunge-Redning), som også benyttes i forbindelse med hjertestarteren.

Ved arrangementet åbnede vi også op for muligheden for at tegne medlemskab af foreningen og 21 personer valgte at gøre dette selvsamme aften.

Hjertestarteren vil snarest muligt blive hængt op ved LokalBrugsen.

Indtil dette er gjort, vil hjertestarten være at finde hos Næstformand Gitte Klein Klavsen, som bor på Birkevej 24. Så skulle der være brug for den, så kan hun kontaktes på 62 61 24 85 eller 28 14 24 85. Hvis uheldet er ude inden hjertestarteren bliver hængt op ved LokalBrugsen, så der altså mulighed for, at rekvirere den hos Gitte og få den bragt ud.

For at tegne medlemskab af foreningen, bedes man tage kontakt til en af foreningens bestyrelsesmedlemmer. Kontingent er kr. 100 pr. person pr. år.

  • Mette Gundersen – mette@vh-hjertestarter.dk – 60 19 67 66
  • Claus Gundersen – claus@vh-hjertestarter.dk – 51 90 55 20

Kontingent vil gå til forsikring og vedligeholdelse af hjertestarteren, samt anskaffelse af flere hjertestartere og kurser.

Vi takker alle de fremmødte, samt sponsorerne, som gjorde det muligt, at hjertestarteren kunne komme til byen før årsskiftet.

Af sponsorere kan nævnes:hjstarter-hovedsponsorer
HOVEDSPONSORER
– Vester Hæsinge Forsamlingshus
– H.M. Rengøring v/ Herdis Bogetoft Møllebjerg
– Bankegaard v/ Søren Andersen
– Børnehaven Kaptajngården

SPONSORER
– OK
– AZ Montage v/ Robert Andersen
– Lorentzen Søgård Entreprenør Flemløse Maskinstation
– Ingrid og Henrik Andreassen
– Vicma Coiffure
– Poul Larsen
– Stokkebrogården
– LokalBrugsen Vester Hæsinge
– Vester Hæsinge Slagterforretning
– C.S. Teknik v/ Steffen Christiansen
– Thorslund Landbrug
– Murermester Henrik Madsen ApS

En stor tak sender vi til alle, som gjorde dette muligt.

hjstarter-kursus

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på