Så åbner benzintanken igen

Go’on fejrer åbning af borgerdrevet lokal tankstation i Vester Hæsinge

Den lokale tankstation i Vester Hæsinge åbner igen den 16. marts, hvilket fejres med pølser og billigt brændstof ved tanken den 24. marts fra 11-14.

Det danskejede olieselskab Go’on åbner deres tankstation nummer 131,  Birkevej 57 i Vester Hæsinge. Åbningen af den lokale tankstation bliver fejret med et brag af en fest lørdag den 24. marts 2018 fra 11-14.

Go’ons eventkonsulenter står i tidsrummet klar på stationen med billigt brændstof og hjælper til med tankningen, ligesom nogle kan huske fra ”gamle” dage. På stationen vil der også være en ombygget brandbil, hvorfra der vil blive serveret pølser fra Vester Hæsinge slagteren. Der vil være vand, varm kakao og kaffe på kanden.

Lokale borgere bag tanken

Tankstationen i Vester Hæsinge er ejet af VHE Invest ApS, som er stiftet i 2017 af de lokale borgere og virksomheder. Aftalen mellem parterne betyder, at der modtages et beløb for hver liter brændstof, der sælges på tanken. De penge der kommer ind ved salget vil være med til at støtte lokalområdet. Der er derfor god grund til at støtte den nye tank og bidrage til fortsat vækst og udvikling i hele lokalområdet..

De lokale borgere arbejder fortsat for at udvikle lokalområdet. Flere lokale borgere og virksomheder har spyttet penge i projektet, for at kunne bibeholde tankstationen og butikken i byen. Nu er første step i dette projekt realiseret ved åbningen af tankstationen. Det næste step på vejen er at finde en ildsjæl som ønsker at drive butikken, hvad enten dette er som købmand, kiosk, spisested eller måske endda en kombination. VHE Invest ApS bruger i øjeblikket mange kræfter på at finde den rette til opgaven.

Støtter de lokale helte

Go’on vil være en aktiv spiller i de lokalsamfund, hvor virksomheden har tankstationer. Derfor har man valgt at hylde de mange ildsjæle og aktive foreninger, der skaber liv i lokalsamfundet. Hvert år kårer Go’on årets ildsjæl, som belønnes med en præmie på 25.000 kr.

”Vi kender alle til vigtigheden af, at der er butikker og handel i et lokalsamfund. Handelslivet er sammen med de lokale foreninger med til at skabe et godt liv for borgerne. Derfor hylder vi også de lokale foreninger, som hver dag er med til at skabe store øjeblikke selv de mindste steder. Årets Forening vinder 150.000 kroner, og samtidig præmieres 16 andre med henholdsvis 50.000, 20.000 eller 10.000 kr.” forklarer Mick Kjær.

 

Fakta:

  • Go’on åbnede den nye tankstation i Vester Hæsinge på adressen Birkevej 57, d. 16. marts 2018.
  • Go’on tankstationen i Vester Hæsinge er ejet af VHE Invest ApS
  • Go’on er et danskejet olieselskab, som driver 131 tankstationer i Danmark
  • Go’ons stationer er hovedsageligt beliggende i landdistrikterne
  • Go’on er en aktiv spiller i de lokalsamfund, hvor de har tankstationer

Redaktør: Ole Worregård

Ole bor med sin familie i Sandholts Lyndelse, er redaktør på hjemmesiden samt passer "maskinrummet". I øjeblikket er han desuden bestyrelsemedlem i Bakkelandets Lokalråd, tovholder på Syrenland.dk og så brygger han efter sigende noget hæderligt håndbrygget øl i Det Blå Bryghus!

Del på