Skal du med til SyrenDage

Syrenerne er sprunget ud og fredag og lørdag holder vi i lokalområdet (og på Sydfyn) SyrenDage. Det hele sker under Syrenland.dk som vores fælles Udviklingsråd står bag.

Vi har netop – sammen med Visit Faaborg m.fl – udgivet en smuk folder med 10 forslag til syrenture i området. De kan opleves til fods, på cykel eller i bil. Folderne kan gratis hentes i Brugsen i Vester Hæsinge.

Og så skal du vel med til et eller flere af vores spændende syren-arrangementer på fredag eller lørdag? Der er noget for alle, yngre, som ældre – og det meste er ganske gratis. Se programmet her og følg med på syrenland.dk:

Program

19. maj, kl. 19.00:
På Cykel gennem Syrenland

Smuk guidet cykeltur med Lilly Møller. Start ved Brugsen i Vester Hæsinge.
Slut i Ny Stenderup.
Gratis.

20. maj, kl. 10.00:
Vandretur i Syrenland

Tag med Marie Kallehauge på tur i det Sydfynske syrenlandskab. Turen starter fra bålhytten på Horseballevej 7, Ny Stenderup, 5672 Broby.
Gratis.

20. maj, kl. 10.00:
Syrenmøbler og planteskole
Vi inviterer indenfor i vores lille planteskole på Præstegården i Vester Hæsinge, hvor Eva Ladefoged fortæller om syrenerne og syrenmøbler.
Gratis.

20. maj, kl. 10.00 – 13.00:
Gå i køkkenet med syrenerne
Kom med i vores syren-køkken og vær med til selv at trylle de fin blomster om til kager, saft, kefir og meget mere. X-Huset, Vester Hæsinge.
50 kr.

20. maj, kl. 11.00:
Syren-koncert i det grønne
Kom og oplev Songwriters Corner. X-Huset i Vester Hæsinge.
Gratis adgang.

Samt salg af SyrenBogen og af øl/vand og grill-pølser.

 

Author: Ole W

Ole er redaktør og webmaster på hjemmesiden og forsøger, at få maskinrummet passet, således design og funktioner er i top. Ole er tilflytter for mere end 20 år siden og bor i Sandholts Lyndelse sammen med sin familie.

Share This Post On
Få vores nyheder...

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet

X
X