SKAL X-HUSETS SØNDAGSCAFE BESTÅ?

Siden åbningen af det nye X-Hus i sommeren 2017 har Café X holdt åben søndagscafé fra klokken 15-17, hvor alle, som har lyst, kan komme forbi og købe en kop kaffe/te og lidt hjemmebag samt få en opdaterende sludder med andre lokale borgere.

Caféen er bemandet af et hold af frivillige, som tager sig af kaffebrygning, bagning, servering og oprydning.

I starten af søndagscaféens levetid var der pænt med gæster, men det sidste år har besøgstallet været meget svingende – ja, nogle søndage har der næsten været mere personale end gæster – og selvom vi har forsøgt at lokke med både lækkert bagværk og diverse underholdning har det ikke hjulpet stort. Og det er en skam, for det er faktisk rigtig hyggeligt at mødes et par timer og drøfte stort og småt.

Vi synes stadig selv, at en åben søndagscafé er en god idé og et godt signal til omverdenen, men der skal jo også være en mening med ”galskaben” og en lyst fra lokalbefolkningen om at støtte initiativet.

Søndag den 30. juni er sidste søndagscafé inden sommerferien, og i den forbindelse vil vi gerne høre, om der er ønske om og behov for at bevare søndagscaféen og åbne igen til august?

Skriv gerne din mening som en besked i dette opslag eller send en mail til Helle Thygesen på driftsleder@x-huset.dk

Vi håber på mange besvarelser og gerne gode idéer til indhold i caféen.

 

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på