Social- og indenrigsministeren på besøg i MDvuns-huset

Socialminister Karen Ellemann var torsdag eftermiddag på besøg i MDvuns-huset i Vester Hæsinge for at høre om Børne- og Ungerådgivningens erfaringer med det forebyggende arbejde – og helt konkret om tankerne bag det nye familiehus.

minister-mdvuns1

Flagskib for det forebyggende arbejde

minister-mdvuns4MDvuns-huset blev indviet i maj 2015. Det er etableret af Børne– og Ungerådgivningen og skal bruges til forudsigelsesmøder, familierådslagninger, temaaftener, skilsmisserådgivninger mv. Alt sammen tiltag, som har til formål at styrke det forebyggende arbejde for sårbare børn og unge.

 

 

At familiehuset kom til at ligge i Vester Hæsinge skyldes en meget aktiv og engageret lokalbefolkning. Ildsjæle i Vester Hæsinge har gennem de seneste par år arbejdet på at omdanne den nedlagte minister-mdvuns2skole til et beboerhus, og projektet er et godt eksempel på, at vi kan skabe udvikling, når vi står sammen. Børne– og Ungerådgivningen besluttede at etablere et familiehus i en af bygningerne, og er dermed med til at skabe liv og sikre økonomien i lokalsamfundets projekt med X-huset.

Læs hele pressemeddelelsen fra Faaborg-Midtfyn Komune HER

 

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på