Stor dag i Vester Hæsinge!!

Peter – Jan og Jørn er de første til og tanke benzin ved vores nye  benzin tank i Vester Hæsinge – vi er alle stolte, af deres store indsatsat for at få energien tilbage til vores lokalsamfund.

VH-Invest takker for det meget store fremmøde til indvielse af tanken.
Lørdag d 24. marts blev der på 3 timer tanket 3700 liter brændstof. GO` ON er meget tilfredse med dette resultat. Så lad os alle fortsætte med at bruge byens tank. Den har siden opstart også ligget under prisen på tankanlæg i Nr. Broby og Fåborg.
VH-invest vil også gerne takke udviklingsrådet, for de flotte buxbom som de forærede os på dagen. De bliver plantet, rundt om de permanente flagstænger ud mod Sandholt vejen.
Nu ligger vi vores kræfter i at få udlejet butikken, så vi igen får en handlemulighed i byen. Vi ved godt at det kan blive en udfordring, men vi smøger ærmerne op og går fortrøstningsfuld ind i kampen.

Vi ønsker alle en go’ påske

VH-Invest

 

Redaktør: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken, menighedsrådet og Madklubben.

Del på