Stor interesse for det nye X-Hus

IMG_0205Mere end 70 borgere, erhvervsdrivende og unge var mødt op, for at bidrage til udvikling af “Det Nye X-Hus”, da der blev holdt borgermøde (25/6 2013). På mødet præsenterede X-Huset planerne og det videre samarbejde med Lokale- og Anlægsfonden (LOA). Desuden fortalte Faaborg-Midtfyn Kommune om deres planer for indretning af et MDvuns-hus og samspillet med det nye X-Hus.

Læs opsamling fra Borgermødet her…

På mødet blev der foreslået en række konkrete initiativer, herunder bl.a. et “Børn-/Unge topmøde” i august. Her skal tanker og ønsker fra byens næsten 100 unge inddrages i, hvordan fremtidens X-Hus skal indrettes. Alle foreninger og borgere uden for foreninger arbejder nu med at komme med deres forslag til indretning af X-Huset og ikke mindst, hvordan de kan bidrage til det videre arbejde.

Der er ingen tvivl om at X-Huset og hele lokalområdet er inde i en meget spændende udvikling, der kan understøtte og markant forstærke en positiv udvikling i området. Vi vil forsøge at holde alle opdateret via hjemmesiden, hvor du bl.a. er oprettet en ny sektion om “Det Nye X-hus”.

IMG_0204

 

Redaktør: Ole Worregård

Ole bor med sin familie i Sandholts Lyndelse, er redaktør på hjemmesiden samt passer "maskinrummet". I øjeblikket er han desuden bestyrelsemedlem i Bakkelandets Lokalråd, tovholder på Syrenland.dk og så brygger han efter sigende noget hæderligt håndbrygget øl i Det Blå Bryghus!

Del på