Tak fra en jubilar

karen_jubilarMine 25 år på Kaptajngården blev fejret fredag den 27. februar. 2015. Medarbejdere, bestyrelse og forældreforening havde forberedt en fest, hvis lige jeg aldrig har oplevet.

Nogen siger.. at jeg aldrig mangler ord, men tro mig, jeg manglede ord da jeg så “Stalden”, som var blevet omdannet til en stemningsfyldt smuk festsal med pyntede borde, blomster og lys – jeg er sikker på at de ca. 300 gæster, der I løbet af dagen deltog I festlighederne, følte sig velkomne. Slagteren, hans kone og personale havde sørget for en fantastisk forplejning. Flot pyntede fade med alt godt til ganen.

Selv var jeg blevet beordret til, først at dukke op kl. 14. hvor festlighederne startede. Det var svært !!

Nogen siger nemlig.. at jeg har svært ved ikke at blande mig I processerne !! Gårdens børn stod klar da jeg ankom og sikken en velkomst . Åh !! de havde en hemmelighed de ikke måtte fortælle, “vi må altså ikke sige vi skal synge for dig” lød det.
Utallige små pakker regnede ned over mig: tegninger, armbånd, og andre hjemmegjorte ting, havde børnene kreeret og forsvarligt pakket fint ind. (Om der er mere tape tilbage i børnehaven, kan jeg være I tvivl om). Børnene havde, sammen med personaler, forfattet deres helt egen jubilæumssang til mig, og der blev med stor glæde og gejst sunget igennem – fantastisk flot præstation.
Kaptajngårdens børn er nu noget helt specielt og tænk, det har de været i 25 år.
At være Kaptajn på en “skude” som Kaptajngården – og lykkes godt med det, skyldes at der i alle årene har været en helt fantastisk opbakning fra forældre, bedsteforældre og byens borgere. Uden den hjælp, støtte og arbejdskraft, var Kaptajngården blot blevet en af mange andre børnehaver og ikke den gårdbørnehave vi kender I dag.

Nogen spørger ofte.. om jeg kunne forestille mig et andet arbejdsområde – det bliver svært… thi mere livgivende, betydningsfuldt og udfordrende job er, efter mit skøn, nok svært at finde.

Gaver..ja det opstillede fire meter lange gavebord, skulle efterhånden som dagen skred frem og alle gæster ankom, vise sig at være alt for lille. ALDRIG har jeg fået så mange dejlige gaver, blomster og utallige flasker vin.

Nogen siger..at jeg er en livsnyder, holder af smukke ting og aldrig siger nej tak til et glas vin.
Med til at være livsnyder, hører glæden og lysten til at være sammen med de mennesker jeg igennem livet har mødt og fået forskellige relationer til, både arbejdsmæssigt og privat. Derfor blev jeg så utrolig glad, da jeg ved dagens afslutning erfarede, at så mange af alle jer, jeg på en eller anden måde kender, tog jer tid til at lægge vejen forbi Kaptajngården og deltage I mit 25 års jubilæum. Selvfølgelig kunne alle ikke komme, men jeres hilsner i form af blomster m.m. fik jeg, tusind, tusind tak for det.

Nogen siger..at man ikke skal blive på den samme arbejdsplads alt for længe. Derfor har jeg besluttet ikke at blive 25 år mere på Kaptajngården, men måske kun 20 !! Tak til alle store og små, fordi I gjorde mit 25 års jubilæum til en dejlig, sjov, hyggelig og super god oplevelse.

Kjærligst Karen

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på