MÆNDS MØDESTEDER

Mænds Mødesteder – der er altså gang i de gutter 🙂

De fleste har hørt om, hvordan medlemmerne af Mænds Mødesteder har istandsat det gamle lærerværelse i X-Huset – tidligere Vester Hæsinge Skole. Lokalet var mildt sagt i ringe stand, da de tog fat på renoveringen, men som månederne er gået, er det blevet til det flotteste mødelokale med fint køkken, it-hjørne, mødebord, projektor og lærred og ikke mindst Dan Hansens vægmaleri.

I kælderen er der fuld gang i indretningen af værksted i det tidligere fysiklokale. Det ramponerede gulv er slebet og har fået ny overflade, og der er ved at blive installeret arbejdsbord, høvlbænk, multimaskine mv. Mændene glæder sig som små børn til juleaften til, at værkstedet kan tages i brug, hvilket ikke varer længe.

Nu skal det hele jo ikke foregå indendørs, og heldigvis er de udendørs omgivelser noget af det smukkeste, man kan ønske sig. Det bliver udnyttet og nydt i form af gåture, bålhygge, fællessang og historier “fra de varme lande”.

Kunne du som mand tænke dig at være en del af dette spændende fællesskab, er der heldigvis også plads til dig.

Læs mere om Mænds Mødesteder og deres aktiviteter her.

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på