Troels Triers 90-års Jubilæums show i X-huset

AFLYST
Gå ikke glip af Troels Triers 90-års Jubilæums show i X-huset

Fredag den 11. marts 2022 kl. 18.00

Start weekenden i hyggeligt selskab med venner, naboer eller familie, som du inviterer med til Tapas og Troels Trier Show. Både før og efter showet er der mulighed for at gå på kunstudstilling i Triers farverige univers af malerier.
Dørene og baren åbner kl. 17.30 – Tapas er klar kl. 18.30 og Troels Trier går på kl. ca. 20.00 med 2 x 55 min optræden.

 

Troels Trier

Om showet:
Corona har forhindret mig i at optræde med mit 80-års jubilæumsshow, så nu går jeg i gang med mit 90-års jubilæumsshow – siger kun 81-årige Trier. Han debuterede som sangskriver i 1969 og har således i mere end 50 år været på banen som scenekunstner. Han er lidt af en multikunstner, der både som udøvende billedkunstner, sanger, entertainer, skuespiller, forfatter og komponist gennem tiden har tiltrukket sig stor og velfortjent opmærksomhed. Maleriet har gennem de seneste år fyldt meget og Troels Trier har udstillet på gallerier i stort set hele kongeriget.
Men showbusiness trækker stadig og med sit såkaldte 90-års jubilæumsshowshow turnerer Troels Trier nu med sange og fortællinger fra sit imponerende bagkatalog fra Røde Mor til Trier & Brüels Bodagashow.

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på