Tyve og ikke nisser på spil ved ”Skovsøen”

Traditionen tro, satte vi her sidst i november, lyskæderne op omkring bålhuset ved ”Skovsøen”.

Smukt så det ud og mindede os alle om, at juletiden nærmer sig.

Desværre fik lyskæderne (som i øvrigt var af en særlig god og dyr kvalitet) kun lov til, at hænge og lyse op i mørket ganske få dage.

 Natten mellem søndag den 22. Og 23. November blev de stjålet.

Man kunne forledes til at tro det blot var nisser der drillede og straks ville hænge dem op igen, inden børnehaven kom og pyntede bålhuset med gran og julepynt.

Men det er ikke tilfældet, lyskæderne er og bliver borte. Da vi i skovsøgruppen ikke har midler til at købe nye, bliver der ikke julelys ved bålhuset i år.

Endnu en gang oplever vi, at der forsvinder ting ved ”Skovsøen” – først var det vores store stammer der skulle anvendes til bygningen af bålhuset (heldigvis fik vi dem igen ved politiets hjælp)– så var det weber grillen vi havde fået forærende, og nu lyskæderne.

Vi kan derfor beklageligvis igen konstatere, at der findes mennesker der er blottet for samvittighed og respekt for andres mennesker arbejde og ejendele.

I dette tilfælde er det også mangel på respekt for det, der bliver etableret i lokalsamfundet, som gør det til et godt sted og bo.

Hvis nogen har set eller hørt noget, der evt. kunne hjælpe med at finde frem til, hvem der i nattens mulm og mørke har været så hensynsløse, at stjæle denne vores alle sammens store og dyre lyskæde med timer. Må man meget gerne henvende sig til en af os fra søgruppen.

Vi har meldt sagen til politiet og vil naturligvis give dem besked hvis vi hører noget.

Venlig hilsen Søgruppen – Mette, Inge, Rita og Karen

Redaktør: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken, menighedsrådet og Madklubben.

Del på