Vært-Værtinde til Sandholt Lyndelse Forsamlingshus

shl forsamlingVi søger en vært/værtinde, som vil stå for udlejningen og driften af vores forsamlingshus, herunder at levere maden til de fester og arrangementer, der afholdes i huset.

Du vil komme til at råde over et meget velfungerende hus med 2 lyse sale, samt et moderne køkken med alt hvad der til hører.
Vi stiller rammerne til rådighed, og du sørger for at udfylde dem – med andre ord kan du skabe dig en god stilling, hvis du har ideerne og lysten.

Du ansættes ikke at bestyrelsen, men oparbejder din egen indtægt på de arrangementer, der afholdes. Hvis du ønsker at benytte køkkenet til ’mad ud af huset’ aktiviteter, er vi selvfølgelig indstillet på at finde en fornuftig model for dette.
Vi forventer, at du er god til at lave mad, er imødekommende, serviceminded og stabil.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores nuværende udlejer Charlotte W. Hansen på tlf.: 22 72 74 10. Send din ansøgning på mailadressen: shlforsamlingshus@mail123.dk senest den 17. maj 2015.

Vi glæder os til at høre fra dig

Bestyrelsen for
Sandholt Lyndelse Forsamlingshus

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på