VELKOMMEN I FÆLLESSKABET – Genopslag

Da flere borgere har udtrykt forvirring omkring, hvem målgruppen til Velkomstgruppens arrangement torsdag den 21. november kl. 17.00-20.00 er, skal det hermed præciseres, at arrangementet er for

ALLE BORGERE I VESTER HÆSINGE OG OMEGN

uanset, om man har boet i området i få eller mange år, eller om man er nytilflytter.

Arrangementet starter klokken 17.00 og slutter kl. 20.00 og består af et indlæg af Tyge Mortensen, en fællesspisning og en afrunding.

Velkomstgruppen håber på stor opbakning, men da der kun er plads til 100 personer, skal tilmelding ske senest tirsdag den 19. november via nedenstående formular.

Vel mødt 🙂

 

Kære ALLE borgere i Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny & Gl. Stenderup

Velkomstgruppen vil hermed gerne invitere jer til en hyggelig og anderledes aften i Madklubben i X-huset, Birkevej 15 B, Vester Hæsinge.

Kl. 17.00 – Tyge Mortensen er vores guide og inspirator omkring det at blive budt velkommen som tilflytter og at blive en del af fællesskabet for på den måde at fastholdes i lokalområdet, så alle vore 4 små landsbysamfund kan være endnu mere attraktive at bosætte sig i for kommende tilflyttere.

Kl. 18.00 – Velkomstgruppen er vært ved aftensmad i Madklubben. Maden er gratis – drikkelse kan købes i caféen. Menuen denne aften er lasagne med diverse salater.

Efter maden er der kaffe/the og kage, mens vi sammen med Tyge Mortensen laver en afrunding af aftenen, inden vi slutter omkring kl. 20.00.

Der vil være plads til max. 100 personer, og tilmelding foregår senest tirsdag den 19. november via formularen herunder.

Vi håber, at rigtig mange – både nytilflyttere og de, som har boet i området i flere år – har lyst til at deltage denne aften. Bemærk, at der er tale om et samlet arrangement fra kl. 17.00-20.00.

Vi ses – Med venlig hilsen Velkomstgruppen

Bestilling af madbillet

 

Sikkerhedskontrol

 

Author: Helle Rosenkilde

Share This Post On
Få vores nyheder...

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet

X
X