Vester Hæsingeegnen stifter anpartsselskab

55 anpartshavere har på en stiftende generalforsamling den 26. okt. 2017 besluttet at etablere VHE Invest ApS

Selskabets formål er at drive virksomhed, der skal sikre indkøbsmuligheder for borgere i Vester Hæsinge, Sandholts Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup og etableres i kølvandet på lukning af Brugsen og den lokale tank.

– Vi ønsker aktivt at præge udviklingen i vores område. Anpartsselskabet giver os mulighed for, at der kan findes en løsning, således der er en benzin-tank i området og at den tidligere brugs-bygning kan bruges til et godt formål, fortæller Jørn Bertelsen, der blev valgt ind i bestyrelsen i det nye VHE Invest ApS. Bestyrelsen består det desuden af Peter Hansen og Jan Damsted samt yderlige to suppleanter. Bestyrelsen konstituere sig efterfølgende med formand og en direktør.

Anpartsselskabet vil i de kommende uger arbejde på at udarbejde konkrete tilbud om overtagelse af tank-anlæg samt brugsbygning. Selskabet skal ikke selv stå for driften, men vil indlede forhandlinger med relevante interessenter om dette.

Der vil løbende blive informeret via hjemmesiden om det videre forløb.

Redaktør: Ole Worregård

Ole bor med sin familie i Sandholts Lyndelse, er redaktør på hjemmesiden samt passer "maskinrummet". I øjeblikket er han desuden bestyrelsemedlem i Bakkelandets Lokalråd, tovholder på Syrenland.dk og så brygger han efter sigende noget hæderligt håndbrygget øl i Det Blå Bryghus!

Del på