Vi har brug for alle gode kræfter på lørdag!!!

Rettelse:
Telefonnummeret til Marianne Nielsen – som du  kan bruge ved tilmelding til rengøringstjansen på lørdag, var desværre angivet forkert – det rigtige telefonnummer er 41 41 82 07.


Så er der igen brug for at samle alle gode kræfter i lokalområdet til en fælles arbejdsdag for at realisere Det Nye X-Hus.

Det på lørdag den 11. marts, hvor vi starter kl. 9 (kl. 8 for de morgenfriske) og arbejder indtil frokost, hvor køkkenholdet igen byder på frokostbord til alle, der har været med til at arbejde.

Dagen byder på en god blanding af opgaver…

Den største bliver at få “banket” gulvet i det gamle lokalhistoriske arkiv op og gravet ud, så der bliver klar til isolering og støbning af nyt gulv – denne opgave starter op fra kl. 8.00.

Herudover har vi brug for gode folk til at flytte en masse indkøbt inventar, støbning af diverse huller og sprækker i den nye sal, og andre vigtige opgaver – så mød frisk – så mange som muligt…

Af hensyn til planlægning og frokosten – så giv besked til Jørn Bertelsen senest på torsdag  – jb@vhm.as – mobil 20 63 12 43

Samme dag arrangeres hovedrengøring i det gamle X-Hus og øvrige lokaler – så vil du give en hånd med her, og selvfølgelig spise med til frokost – så giv besked til Marianne Nielsen – driftsleder@x-huset.dk – mobil 41 41 82 07.

 

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på