Vi har brug for dig – stem på os !!!

Vester Hæsinge og omegn har lagt billet ind på at få del i de 500.000 kr. som kommunen i år lægger ud som borgerbudget.

Vi har søgt kr. 150.000 til en Landsbybus, fordi  vi mener, at fællesskab, netværk og sociale relationer er nøglen til at fastholde og udvikle bosætning. Med en Landsbybus styrker vi fællesskaberne, så nye aktiviteter kan opstå, og flere kan deltage i aktiviteterne. 

landsbybus

Hvis du/I bor i Faaborg Midtfyn kommune, så hjælp os med at realisere vores projekt. Det gør du ved at gå ind og stemme på vores projekt INDEN den 12. november – og faktisk kan alle i husstanden, der er fyldt 10 år stemme – så husk at få alle i husstanden med.

Afstemningen sker på følgende hjemmeside: borgerbudget.fmk.dk

Man skal stemme på 3 projekter ud af de i alt spændende 36 projekter, der har søgt. Vi håber du vil give vores projekt 1. prioritet, så vi får så mange “point” som muligt.

Du kan finde informationer om de 36 projekter HER.

Husk også at se vores video Youtube

video-kg
– hvor

  • Gurli og co. fra ungdomsklubben
  • Ole fra Brugsen
  • Britt fra Madklubben
  • Menighedsrådet
  • Karen og børnene Kaptajgården

fortæller hvorfor vi skal have en Landsbybus til vores lokalområde – som forhåbentlig kan give inspiration og erfaringer til andre lokalområder.

Author: Jørgen Brink

Jørgen er en af byens mange ildsjæle, tidligere formand for X-Huset og nu næstformand. Jørgen er en af hovedredaktørerne på hjemmesiden. Jørgen bor i Gl. Stenderup og har også fingeren på pulsen derude.

Share This Post On
Få vores nyheder...

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet

X
X