Vi har brug for din støtte

stot02

LokalBrugsen i Vester Hæsinge har solgt flere varer i sidste halvår af 2014 (se også figur). Men ikke helt nok til at indhente et fald tidligere på året. Bl.a. derfor har COOP bedt om en sikkerhedsstillelse på 150.000 kr. for vores varelager. Det har vi brug for din hjælp til.

LokalBrugsen i Vester Hæsinge har derfor brug for alles hjælp i området. Butikken har stor betydning for mange, ældre som yngre og det er ikke kun butikken med dagligvarer, men også her vi kan hente medicin, post og frisk brød. Samtidig er det en vigtig arbejdsplads. En by uden butik, betyder faldende huspriser og på sigt fraflytning. Derfor er der rigtig mange gode grunde til at støtte Brugsen. Ved at handle der og – nu og her – låne os et lille eller stort beløb!

Sådan støtter du os
LokalBrugsen i Vester Hæsinge skal indenfor de næste uger etablere en bankgaranti på 150.000 kr.  Det sker ved at borgere, organisationer og virksomheder låner LokalBrugsen pengene. Vi modtager alle størrelser bidrag. Du kan overføre det beløb du vil låne os til vores konto: 2005-8981875045 eller betale i LokalBrugsen i Vester Hæsinge.

Vi handler mere i Brugsen, og det skal vi fortsætte med. Figuren viser omsætningen hver måned i 2014 sammenlignet med samme  måned året før. Index på 100, betyder samme omsætning som sidste år. Index over 100 betyder større omsætning.

Vi handler mere i Brugsen, og det skal vi fortsætte med.
Figuren viser omsætningen hver måned i 2014 sammenlignet med samme måned året før. Index på 100, betyder samme omsætning som sidste år. Index over 100 betyder større omsætning.

Godt at vide
Vi skal låne det beløb du indbetaler indtil COOP frigiver vores sikkerhedsstillelse. Hvilke betingelser der skal være opfyldt for, at det kan ske, drøfter bestyrelsen i øjeblikket med COOP. Vi forventer, at lånet vil løbe i 1-2 år. Herefter får du dit lån betalt tilbage.

Hvis vi – mod forventning – ikke når op på 150.000 kr., får du dit lån tilbageført hurtigst muligt. Hvis Brugsen lukker, behandles kontoen med de indbetalte beløb som de øvrige kreditorer. Og en evt. tilbagebetaling af lånet, afhænger af denne behandling.

I disse dage vil vi desuden kontakte mange jer for at høre om evt støtte. Der er selvfølgelig ganske frivilligt, og har du ikke mulighed eller lyst til at støtte Brugsen med et lån – stort eller lille – er det ganske i orden med os 🙂

Hvis du har brug for flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen i Brugsen. Du kan finde vores kontaktoplysninger her…