Vildmarkstur på hesteryg for vovehalse.

Vildmarkstur på hesteryg for vovehalse Torsdag den 24. januar kl. 19.30 i X-Husets Store sal, Birkevej 15 Vester Hæsinge 5672 Broby

Hvis rivende floder, gletsjere, snedækkede bjerge og bjørne lyder fristende, så kan en overlevelsestur i vildmarken anbefales. Alt, hvad det kræver, er gå-på-mod, eventyrlyst og en god fysik. Fra Prophet River and the Eastern Slopes til Zoo Valley med 3 guider, 6 deltagere og 23 heste. Muskwa-Kechica, er på størrelse med Schweiz og hjemsted for grizzlyer, sortbjørne, ulve og elge – This is the real deal! Bettina og Bjarne Kallehauge, Gl. Stenderup, som i sommeren 2018 deltog i deres 2. vildmarkstur i Canada, fortæller om deres oplevelser. Der kan købes drikkevarer, og der er gratis entré. Alle er meget velkomne! Menighedsrådet.

Arrangementet er torsdag, så man evt. kan spise i X-Husets madklub først, hertil bestilles spisebillet tirsdag den 22. januar inden kl. 18.00 på X-Husets hjemmeside.

Redaktør: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken, menighedsrådet og Madklubben.

Del på