”Vintermænd” og ”Land i datid” med forfatteren Jesper Bugge Kold

 

”Vintermænd” og ”Land i datid” med forfatteren Jesper Bugge Kold
Torsdag den 26. september kl. 19.30 X-Huset, Birkevej 15 B, Vester Hæsinge

Foredraget tager udgangspunkt i hans anmelderroste romaner ”Vintermænd” og ”Land i datid”. ”Vintermænd”, der i 2014 blev nomineret til Bog Forums Debutantpris, handler om to tyske brødre, der mod deres vilje bliver hvirvlet ind i 2. verdenskrig og ender med at deltage aktivt i krigen. ”Land i Datid” foregår i DDR og i nutidens Berlin.

I løbet af foredraget fortæller han om tilblivelsen af romanerne fra idé til færdig bog, og om det store researcharbejde, der ligger bag begge. Som en af få har han bl.a. haft adgang til Stasis arkiver, ligesom han har fået hjælp af en række fagpersoner. Han vil desuden fortælle om sit forfatterskab og om, hvordan det er, at gå fra at være en håbefuld forfatter med et manuskript, som ingen vil udgive, til få år efter at blive nomineret til debutantprisen og udkomme i USA og Tyskland.

Alle er meget velkomne til et interessant foredrag, som er gratis. Der er mulighed for at købe forfriskninger (kaffe, øl, vin og vand) i X-Husets café!
Mvh. Vester Hæsinge- og Sandholts Lyndelses Menighedsråd

Redaktør: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken, menighedsrådet og Madklubben.

Del på