Kom til Wellnessdag i V. Hæsinge

wellnessbillede

V.Hæsinge Forsamlingshus er efterhånden mere end et traditionelt nøglehus med suppe,steg, is og bankospil.

Lørdag d. 12/10 kl 10-16 afholder vi endnu engang en wellnessdag med fokus på krop og sjæl. Der kan man hilse på forskellige behandlere, prøve en behandling til messepris, få stillet sin nysgerrighed, hygge sig i cafeén m.m

Det bliver muligt både at stifte bekendtskab med både håndlæsning, massage, clairvoyance, Kosmetologi/hudpleje, healing, zoneterapi,Astrologi. Herudover er det muligt at købe lækre produkter, både sæbe, cremer, make-up, samt smykker med og uden magneter, knapper, garn, Aloe Vera o.m.a Desuden har vi været heldige at få en kunstner med, som kan tegne dit indre kraftdyr, og laver drømmedyr til de børn som har svært ved at sove roligt om natten.

Vi håber på at der er mange der har lyst til at komme forbi og hilse på os, det bliver en spændende dag i en altid hyggelig og jordbunden atmosfære. Der er selvfølgelig fri entre´og varm kaffe og the på kanden til priser i den fornuftige ende.

Yderligere info kan fås hos Anja på Tlf: 28257468 eller på reichmassage.skysite.dk

Vi har meget fokus på at tænke lidt utraditionelt og ud af boksen, for at give både huset og vores by liv-og en lind strøm af såvel lokale borgere, som folk udefra kommer til vores arrangementer – og de kører gerne et helt pænt stykke vej for at deltage. Det er heller ikke svært at få udstillere til at deltage med en stand, for vi sørger godt for dem – der er en fantastisk stemning, som vi lever højt på længe efter.!

Vi går efteråret og den mørke tid i møde med stor optimisme, for vi har flere gode arrangementer i kalenderen – som vi alle glæder os meget til i Forsamlingshusets bestyrelse.

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på