X-Huset og Coronakrisen

 

Da vi i foråret og sommerhalvåret kan konstatere et væsentligt fald i indtægterne på X-Huset, og ikke har udsigt til væsentlige indtægter i efteråret, har Udviklingsrådet besluttet at opsige samarbejdet med vores driftsleder Helle Thygesen.

Helle er opsagt med virkning fra 1/9-2020. Frem til da, skal hun afvikle ferie, og vil stå til rådighed for Udviklingsrådet i august måned.

Udviklingsrådets formand, Hans Christian Balle siger tak til Helle for det engagerede arbejde, hun har lagt i udviklingen af X-Huset. Særligt har Helle sat sit præg på markedsføringen af X-Huset, herunder ny hjemmeside for X-Huset, 3. Halvleg og Facebook. Helle har i sin tid som driftsleder også vist sine evner for struktur, hvilket har været meget værdifuldt i igangsætningen og udviklingen af X-Husets drift.

Udviklingsrådets formand giver endvidere udtryk for, at det økonomiske pres på X-Huset har væltet husets strategi, som handler om vækst i aktiviteterne. Udviklingsrådet har derfor måttet nedbringe omkostningerne, og har nu brug for at tænke grundigt igennem, hvordan X-Huset drives videre. I første omgang vil næstformand Laurits Knudsen være fungerende driftsleder.

Udviklingsrådet har givet sig selv den opgave at gentænke strategien for X-Husets drift. Basis vil være øget brug af frivillige kræfter. Det er målet at nå frem til nogle veldefinerede opgaver/områder, som I som frivillige kan tage ejerskab til. Så meget ved vi lige nu.
Vi har behov for at inddrage alle i udviklingen af en ny strategi. Derfor vil vi indkalde til et borgermøde i begyndelsen af efteråret, hvor vi præsenterer en plan for den vej, X-Huset skal gå.

På Udviklingsrådet vegne Hans Christian Balle

Author: Jørgen Brink

Jørgen er en af byens mange ildsjæle, tidligere formand for X-Huset og nu næstformand. Jørgen er en af hovedredaktørerne på hjemmesiden. Jørgen bor i Gl. Stenderup og har også fingeren på pulsen derude.

Share This Post On
Få vores nyheder...

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet

X