Borgermøde om Brugsen

17sep10:0011:30Borgermøde om Brugsen10:00 - 11:30 Event Type Andet

Om denne begivenhed

 

Alle i NY og Gl. Stenderup, Sandholts Lyndelse samt ikke mindst Vester Hæsinge inviteres til Borgermøde om Brugsen søndag den 24/9. Og det er vigtigt!

I Vester Hæsinge Brugs arbejder personale, bestyrelse og frivillige hårdt på at vende udviklingen og fortsat øge vores omsætning. I den seneste tid er det gået den rigtige vej – det går blot for langsomt.

Omsætning skal øges eller udgifterne skæres ned. Det er nødvendigt, hvis du og din nabo fortsat ønsker en dagligvareforretning i området.

Der er brug for ALLE gode idéer og forslag nu! Derfor inviteres ALLE i vores lokalområde til:

Borgermøde om Brugsen søndag den 24/9 2017 kl. 10.00.

Kan vi undvære Brugsen?

Brugsen er mere end blot dagligvarer. Det er apoteksudsalg, pakkebutik, bager, tøjrens, udbringning af varer, byens største arbejdsplads samlingssted og meget, meget mere.

Hvis først Brugsen i Vester Hæsinge lukker, betyder det et tab for os alle. Også for sender ikke i dag handler der. Fra andre landsbyerved vi, at huspriserne falder markant, hvis der ikke længere er en dagligvareforretning.

Derfor håber vi at så mange som muligt vil deltage i Borgermødet og bidrage. Der vil være et rundstykke og en kop kaffe.

Venlig hilsen

Bestyrelsen for LokalBrugsen i Vester Hæsinge

Mere

Tidspunkt

(Søndag) 10:00 - 11:30

Sted

Brugsen (lukket)

Birkevej 57, 5672 Broby

Arrangør

Brugsen

Lokal Brugsen Vester Hæsinge Birkevej 57, 5672 Broby

Learn More